Film değil gerçek! Bu süper lüks spor arabayı Türkler yaptı: Ferrariye nal toplatacak

Türkiye, otomotiv dünyasında devrim niteliğinde bir adım atarak, ülkenin ilk elektrikli hiper otomobili Elektron Quasar’ı tanıttı. Girişimci Armağan Arabul'un öncülüğünde geliştirilen bu süper lüks spor araba, performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Elektron Quasar, 2.400 beygir gücü ve 3.000 Nm torku ile adeta gücün tanımını yeniden yapıyor. Sadece 1,4 ton ağırlığa sahip olması sayesinde hızlanma ve yol tutuşta benzersiz bir performans sunan araç, hem tasarımı hem de teknik özellikleriyle otomobil tutkunlarının hayallerini süsleyecek.

Bu Türk mühendislik harikası, çevre dostu yapısıyla da geleceğin otomobilleri arasında kendine şimdiden yer buluyor. Elektrikli araç teknolojisinde Türkiye'nin çıtasını bir üst seviyeye taşıyan Elektron Quasar, global pazarda adından sıkça söz ettirecek.

ELEKTRİKLİ HİPER OTOMOBİLDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Bu gelişme, Türkiye’nin otomotiv endüstrisinde ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha gösterirken, Elektron Quasar’ın dünya çapında ilgi görmesi bekleniyor. Türk mühendisliğiyle üretilen bu araç, teknolojinin sınırlarını zorlayarak, sektördeki rekabeti kızıştıracak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN