Feci kaza: Evli çift öldü, 2'si çocuk, yaralılar var!

Feci kaza: Evli çift öldü, 2'si çocuk, yaralılar var!

Trafik kazaları yapılan uyarılara rağmen son bulmuyor. Afyonkarahisar'da iki otomobil birbirine girdi. Kazada Kamil Çetin (80) ile eşi Hacer Çetin (75) hayatını kaybetti, 2'si çocuk, 4 kişi yaralandı.

Trafik kazası yine can aldı. Kaza, saat 01.30 sıralarında Afyonkarahisar- Antalya kara yolu Sandıklı ilçesi Susuz Kavşağı yakınlarında yaşandı. Ogün Uzunkaya (38) yönetimindeki otomobil ile Kamil Çetin'in kullandığı birbirine girdi. Kazada araçta sıkışan Kamil Çetin ve eşi Hacer Çetin ile diğer otomobilin sürücüsü Ogün Uzunkaya ve yanındaki A.R.U (37), N.A.U (7) ve A.A.U.(1) yaralandı.

2 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ

Araç içerisinde sıkışan yaralılar, olay yerine gelen ekipler tarafından araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Kamil ve Hacer Çetin çifti, kaldırıldığı Sandıklı Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

yyytt.jpg

Otomobil sürücüsü Ogün Uzunkaya, tedavisi sonrası ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN