Fatih'te bina çöktü! Genç kız alt kata düştü

Fatih'te bina çöktü! Genç kız alt kata düştü

İstanbul Fatih'te bulunan bir binanın içerisinde yaşanan korkunç olayda, banyoda bulunan genç bir kız, çökme sonucu alt kata düşerek yaralandı.

İstanbul Fatih Nişanca Mahallesi'ndeki bir binanın 4. katında meydana gelen çökmede E.M. isimli genç kız, evinden alt kata düşerek yaralandı.

İnanılmaz olayda yaralı kız sağlık ekiplerince ambulans ile hastaneye kaldırılırken, çöken bina ve yanında bulunan 2 bina tedbir amacıyla acilen boşaltıldı.

3 binadan toplam 35 kişinin tahliye edildiği kısmi çökmeye ilişkin ekiplerin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

trdf.jpg

"BİNA YIKILIYOR ZANNETTİM, ATLADIM ALDIM KIZIMI"

E.M.'nin babası, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının banyoya girdiğini anlatarak ''Banyoya girdikten sonra bir kıyamet, gürültü koptu. Sonra baktım kızım aşağıya düşmüş. Ne olduğunu bilmiyorum, bina yıkılıyor zannettim, atladım kızımı aldım. 2-3 gün öncesinde de söyledik zaten, 'Tuvaletle ilgili bir sıkıntı var, bunu halledin.' dedik, 'Tamam hallederiz.' dediler. En sonunda başımıza bu geldi.'' diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN