Emeklilere özel kampanya: Kimliği göstermek yeterli! 81 ilde geçerli olacak

Emeklilere özel kampanya: Kimliği göstermek yeterli! 81 ilde geçerli olacak

Günden güne değer kaybeden Türk lirası ve yüksek enflasyon, en çok emeklileri etkiliyor. Emeklilerin geçim sıkıntısı azaltmak amacıyla bir kamu kurumu, yurt genelinde geçerli olacak indirim kampanyasını hayata geçirdi. İşte detaylar...

2022 yılından beri süre gelen yükselen enflasyon ve döviz kurunun artması, emeklilerin ekonomik sıkıntılarını daha da artırdı. Emekli maaşlarının yetersiz kalması, emeklilerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanmalarına yol açıyor.

EMEKLİLERE İNDİRİM

PTT, emekliler için Türkiye genelindeki 81 ilde geçerli kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, emekliler yurt içi kargo gönderimlerinde yüzde 20 indirimden yararlanabilecek. PTT'nin bu adımı, emeklilerin ekonomik yüklerini hafifletmeyi amaçlıyor.

Yeniçağ'da yer alan habere göre, indirim, kargo gönderimlerinde geçerli olacak. Kampanya detaylarına göre, emeklilere standart taşıma ve adrese teslim hizmetlerinde ayda en fazla 5 adet yurt içi varışlı kargo gönderiminde yüzde 20 indirim sağlanacak.

TÜM EMEKLİLER YARARLANABİLECEK

PTT işyerlerinde T.C. kimlik numaralarını veren emekli vatandaşlar, bu kampanyadan anında yararlanabilecek. İndirimden faydalanmak için herhangi bir ek işlem veya şart gerekmeyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN