Emeklilere indirim müjdesi! Yarı yarıya ödeyecekler artık

Emeklilere indirim müjdesi! Yarı yarıya ödeyecekler artık

Emeklilere müjdeli haber İzmir’den geldi! SGK İzmir İl Müdürlüğü, emeklilerin yaşam standartlarını artırmak ve sosyal yaşantılarına renk katmak amacıyla önemli bir adım attı. Artık emekliler, gıda, turizm, sağlık ve kişisel bakım gibi birçok sektörde indirimli hizmet alabilecek!

SGK İzmir İl Müdürlüğü, çeşitli meslek odaları ve firmalarla imzaladığı protokollerle toplamda 1410 işletmenin emeklilere yüzde 10 ila 20 oranında indirim sunmasını sağladı. Bu indirimler, emeklilerin bütçelerini rahatlatacak ve yaşam kalitelerini yükseltecek..

img-0082.jpeg

SGK İl Müdürü Hidayet Baydilli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2024 yılını “Emekliler Yılı” olarak ilan ettiğini hatırlatarak, bu kapsamda emeklilere yönelik desteklerin devam edeceğini vurguladı. Baydilli, “Meslek odalarımız, özel hastanelerimiz ve diğer destekleyici kurumlarımızın katkılarıyla emeklilerimize önemli indirimler sağladık. Tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız yıl sonuna kadar sürecek ve emeklilerimize daha iyi hizmet vermek için çaba göstereceğiz.” dedi.

Bu harika indirim fırsatları, yıl boyunca geçerli olacak! Emekliler, sağlanan bu desteklerle hem ekonomik açıdan rahatlayacak hem de sosyal yaşantılarını zenginleştirecek. İzmir’deki emekliler, artık daha mutlu ve huzurlu bir yaşam sürme fırsatına sahip!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN