Emekli maaşı o ilave ödemeyle birlikte hesaplara yatırılacak! Emeklinin eline bu ay fazla para geçecek

Emekli maaşı o ilave ödemeyle birlikte hesaplara yatırılacak! Emeklinin eline bu ay fazla para geçecek

Kurban Bayramı dolayısıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) yürüttüğü çalışma tamamlandı. İşte detaylar...

16 Haziran 2024 Pazar günü birinci günü idrak edilecek Kurban Bayramı dolayısıyla birçok emekli, kurban ibadetini yerine getirebilmek için maaşların erken tarihte yatmasını talep ediyordu.

Emeklilerin önemli bölümü, emekli maaşlarının çok düşük olması nedeniyle kurban kesemezken, kesebilenler için erken yatacak maaşlar oldukça önem taşıyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından 17-26 Haziran 2024 tarihleri arasında hesaplara yatırılacak maaş ödemeleri, haziran ayında bir defaya mahsus olmak üzere öne çekilecek.

BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK 2024?

OdaTV'de yer alan habere göre, emekli bayram ikramiyeleri 10-14 Haziran 2024 tarihleri arasında yatırılacak.

Türkiye'deki emekli sayısının çok fazla olması nedeniyle, bankacılık sisteminde herhangi bir sorun yaşanmaması amacıyla ödemeler emeklilerin statülerine göre tarihlere dağıtılacak.

Maaş ve ikramiye ödemelerinin ilk olarak SGK sonrasında BAĞ-KUR ve son olarak Emekli Sandığı mensuplarına verilmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN