Dönerciye canlı yayında silahlı saldırı

Şanlıurfa'da bir dönerci sosyal medyada canlı yayındayken silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan dönerci hastaneye kaldırılırken saldırgan her yerde aranıyor.

Şanlıurfa-Akçakale kara yolunda dün (23 Ağustos) akşam saatlerinde meydana gelen olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Dönercilik yapan İsmail Acma, tezgahının başında çalışırken sosyal medya hesabından canlı yayın yapmaya başladı.

9903759.jpg

DÖNERCİYE CANLI YAYINDA SİLAHLI SALDIRI

Müşterisinin siparişini hazırladığı sırada, yoldan geçen ve plakası henüz belirlenemeyen bir otomobilden açılan ateş sonucu vuruldu.

9903760.jpg

Ateş açıldığı anda döner tezgahında siparişini bekleyen bir kadın, büyük bir şok yaşadı. Yaralanan İsmail Acma'ya çevredeki vatandaşlar hızla müdahale ederek, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yaralı dönerciyi hastaneye kaldırdı.

9903765.jpg

KAÇAN SALDIRGAN ARANIYOR

Acma’nın cep telefonuyla sabitlediği kamera, dehşet anlarını kaydetti. Görüntülerde, döner hazırlayan İsmail Acma’nın bir anda yere yığıldığı ve olay yerinde yaşanan panik anları yer aldı. Olaydan sonra kaçan saldırganların yakalanması için polis geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN