Diyarbakır Valisi Zorluoğlu’ndan ’Narin’ açıklaması: Aceleci davranmamak lazım

Diyarbakır Valisi Zorluoğlu’ndan ’Narin’ açıklaması: Aceleci davranmamak lazım

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Narin'in cansız bedenin 8 Eylül'de bulunduğu andan itibaren sürecin adli bir süreç olduğunu belirten Zorluoğlu, bu süreçte herkesin sabırlı olması gerektiğini vurguladı. Zorluoğlu, "Cinayetin bütün yönleriyle açığa çıkartılması için arkadaşlarımız gayretle çalışıyor. Dolayısıyla burada çok aceleci davranmamak lazım." dedi.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Zorluoğlu, "Adli sürece herkesin sabırla saygı göstermesi gerekiyor" diyerek, titiz bir çalışma yürütüldüğünü vurguladı.

Merkez Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni, 8 Eylül tarihinde Eğertutmaz Deresi'nde bulunmuştu. Minik kızın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından 9 Eylül'de defnedildi.

Vali Zorluoğlu, konuya ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, idari sürecin Narin’in cenazesinin bulunmasıyla sona erdiğini, o andan itibaren sürecin adli bir süreç olduğunu söyledi.

'ÇOK FAZLA BİR ŞEY SÖYLEMEMİZ DOĞRU OLMAZ'

Zorluoğlu, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda başsavcı vekili ve dört savcının çalıştığını, il jandarması ve emniyet güçlerinin de destek verdiğini açıkladı.

Adli sürecin sağlıklı bir şekilde tamamlanmasını beklemek gerektiğini belirten Zorluoğlu, "Konu adli bir konudur, adli sürecin devam ettiği bir konuyla ilgili çok fazla bir şey söylememiz doğru olmaz."dedi.

Cinayetle ilgili olarak anne, ağabey ve amcalarının da bulunduğu 12 şüphelinin tutukluluk halinin devam ettiği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN