Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın mal varlıkları ile ilgili inceleme başlatılmıştı. Soruşturmada çiftin mal varlıklarını dondurma kararı çıktı.
Mali Suçları Araştırma Kurulu’nun (MASAK) haklarında “Kara para aklama ve vergi kaçırma” gibi birçok iddia bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın mal varlıklarıyla ilgili inceleme başlatılmıştı. Dilan ve Engin Polat çifti ile birinci, ikinci derece yakınlarının hakkında mal varlıklarını dondurma kararı çıktı. Aynı kişilerle ilgili yurt dışına çıkış yasağı konduğu da öne sürüldü.
MASAK, Dilan Polat, eşi, akrabaları ve 16 şirketle ilgili rapor hazırlamıştı. Raporda, şirketler arasında şaibeli ilişkiler bulunduğu ve naylon fatura keserek vergi matrahının azaltılmaya çalışıldığı öne sürüldü.
Görgüzsuzlugun ve sonradan görmenin sonucu . Şimdide ğooooocammmmmmmm dese ya .Bu kadının şımarıklığı ve görgüsüzlüğü başını yedi.
Yanıtla (0) (0)Ay cicilerim ya! Vallahi çok ayıplıyorum !Yani ne varmış ? Bir tek bunlarmi yiyor harami.Ne güzel pembe hayaller kurmamızı sağlıyordular.
Yanıtla (0) (0)artık ortalıkta energıııı diye dolanırsın
Yanıtla (0) (0)Her kadinin en buyuk zaafi ilgidir. Bu ornekte de kazandiklari yasa disi para, getirdigi luks yasam yetmedi, birde herkesin suratina vurup ilgi cekmek istedi. Ve hem kendini hem cocuklarini yakti. Simdi helikopterle cezaevi secerler.
Yanıtla (1) (0)Ne ahlak ne edep bu ülkede var. Şoven bir toplum yaratma bedeli Bu.
Yanıtla (0) (0)Hava atmanın sonu dyelim ama neden şimdi bu iş daha önce yapılmalıydı diye düşünüyorum.gençlerin altın da son model arabalar var bunlar nsl alınıyor? düşünmeden edemiyorum.her işin sonu önemli bence aklanırlarsa !!!! bu da olasılık tabiğ .arka zayıfsa geçmiş olsun ..
Yanıtla (1) (0)Özel ders verenler gelir vergisi kaçırmıyor mu. Cumhuriyet başsavcısı bugün kokuşmayı anlatmış nedir bu kokuşmuşluk. Devlet gidiyor ey ahali.
Yanıtla (0) (0)Çok mal haramsız Çok söz yalansız olmaz.
Yanıtla (7) (0)Şımarıklığın sonu.......
Yanıtla (6) (1)Bu şımarıklara haddini bildirilmeli. Vergi denetimi ve kazançları kontrol edilmeli. Sevindim doğrusu.
Yanıtla (3) (0)