Deve Bağırtan Sıcaklıkları geliyor! EL-Nino'yu mumla arayacağız: İşe gidenler için o tarihlerde çalışmak azap olacak

Deve Bağırtan Sıcaklıkları geliyor! EL-Nino'yu mumla arayacağız: İşe gidenler için o tarihlerde çalışmak azap olacak

Türkiye'de artan sıcaklıklar karşısında bir uyarı daha geldi. El Nino'yu mumla arayacağınız sıcaklıklar şimdiden kendini gösteriyor. Deve Bağırtan sıcaklıklar olarak nitelendirilen bu sıcaklıklar işe gidenler için azap olacak. İşte tüm detaylar...

Sıcaklıklardaki yükseliş El Nino'yu yeniden gündeme taşıdı. Geçtiğimiz yıl sıcaklık rekorlarına sebep olan ve kış mevsiminde yağışı engelleyen El Nino'yu bile özleyeceksiniz. Deve Bağırtan sıcaklıkları etkisini gösteriyor. İşte tüm detaylar...

DEVE BAĞIRTAN SICAKLIKLARI YOLA ÇIKTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün paylaştığı günlük hava durumu raporlarına göre, sıcaklıklar mevsim normallerinin 5 - 10 derece üzerinde yer alıyor. Ülkemizde iç ve doğu kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir gökyüzü bekleniyor. Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde yer alan Afyonkarahisar, Trabzon, Rize, Artvin ve Hakkari çevreleri ile Ordu ve Giresun’un iç kesimleri, Van ve Ağrı'nın doğusunda sağanak ve gök gürültülü yağış öngörüsü paylaşıldı. Meteoroloji kaynaklarından gelen bilgiye göre ise 'Deve Bağırtan' sıcaklıkları yola çıktı.

1680986346-sneg-top-p-zharkoe-leto-kartinki-vkontakte-58.jpg

ÇOK KUVVETLİ BİR SICAK

Sosyal medya üzerinden hava tahminlerinde bulunan Hava Forum sayfasından uyarı geldi. Son yaptığı paylaşımda "Deve bağırtan sıcaklıkları geliyor!" diyerek uyardı. Sıcaklıklardaki ani artışa dikkat çeken Hava Forum, Afrika'da sıcaklıkların çıldırmış durumda olduğunu açıkladı.

Deve Bağırtan sıcaklıkları beklediğini söyleyerek, "Çok kuvvetli bir sıcak! Sıcaklık cuma Cezayir'de gölgede 54 dereceye çıkabilir. Evet, yanlış duymadınız gölgede tam 54 derece ! Afrika'nın bu hal ve hareketleri Temmuz ve Ağustos için bizi endişelendiriyor..." sözlerini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN