DEM Parti İzmir adayı belli oldu

DEM Parti İzmir adayı belli oldu

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimler için aday belirleme süresi bugün 17.00 itibarıyla sona erdi. Siyasi partiler henüz açıklamadıkları adayları da duyurmaya devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday çıkaran DEM Parti, Akın Birdal ve Türkan Aslan'ın isimlerini duyurdu.

Türkiye, 31 Mart'ta gerçekleşecek seçimlere doğru hızla ilerliyor. Adaylara dair tablo netleşirken başvuru süresi de bugün 17.00'de sona erdi. Siyasi partiler adaylarını duyurmaya devam ediyor.

İZMİR'DE BİRDAL VE ASLAN ADAY

DEM Parti, İzmir, Muğla ve Balıkesir’in merkez ve tüm ilçelerinde kendi adaylarıyla seçime girme kararı aldı. İzmir eşbaşkan adayları Akın Birdal ve Türkan Aslan oldu.

Sosyal medya hesabından duyurusunu paylaşan DEM Parti, "İzmir’in bütün ilçelerinde başvurularımızı tamamladık. İzmir Büyükşehir Belediye Eş Başkan adaylarımız Akın Birdal ve Türkan Aslan oldu" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN