Davutoğlu TÜİK verilerini eleştirdi: Rakamlar iyi olsaydı, Cumhurbaşkanı çıkar müjde ilan ederdi

Davutoğlu TÜİK verilerini eleştirdi: Rakamlar iyi olsaydı, Cumhurbaşkanı çıkar müjde ilan ederdi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, TÜİK verilerine ilişkin "Rakamlar iyi olsaydı, Cumhurbaşkanı çıkar ve müjde ilan ederdi” dedi.

Saadet Partisi'yle oluşturdukları Meclis Grup Toplantısı'nda konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, açıklanan hububat alım fiyatlarına ilişkin yaptığı açıklamayı sosyal medya hesabında paylaştı. Davutoğlu, "TÜİK rakamlarına göre bile %75 enflasyon olan bir ortamda çiftçinin buğdayına %12, arpasına %3.6 zam veriyorsunuz! Niyetiniz nedir? Çiftçiyi tefeci kapısında kul ederek tarımımızı bitirmek mi?" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu, “Sadece Gazze değil, bayram sabahı ülke de hüzünle gidecek. Hangi dede çocuklarına harçlık verebilecek. Hangi büyük, kaç dede, amca, dayı çocuklarına harçlık verebilecek? Bu şartlarda emeklilerimizin ıstırap çektiği bir bayrama giriyoruz” diye konuştu.

" O ÇİFTÇİLERE SESLENİYORUM, BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜN NEREDE HATA YAPTINIZ"

Davutoğlu, açıklanan hububat alım fiyatlarına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Davutoğlu şunları söyledi:

"Eğer verilecek olan rakamlar iyi olsaydı Cumhurbaşkanı alay-ı vala ise çıkar ilan ederdi. Hatta müjde, müjde son dakika diye... Şimdi son dakika değil, don dakika oldu. Dondu çiftçi dondu. Konya'da bakan kaynardı rakamlar iyi olsaydı. Tahıl ve hububatın yetiştirildiği yerlere bakın AK Parti'ye en fazla oy çıkan yerler şimdi o çiftçilere sesleniyorum, bir kez daha düşünün bakalım nerede hata yaptınız?"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN