Çocuklardan geldiği zannettiği sese yönelince gördükleri karşısında şoke oldu! Meğer kapılar bile kapanmıyormuş

5 katlı bir binada yaşayan kadın, çocuklardan geldiğini düşündüğü sesin olduğu tarafa gidince gördüğü manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Kadın, çocuklarını alıp evden uzaklaşırken komşularını da uyardı. İşte detaylar...

İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Abdurrahman Nafiz Gürman Mahallesi Sırpsındığı Sokak'ta bulunan 5 katlı bir binanın duvarlarında sabah 07.30 sıralarında çatlaklar oluştu. Çatlaklara, bitişikte bulunan inşaat çalışmasının neden olduğu iddia edildi. Camlarında çatlaması ve evlerdeki yarıkların seslerini duyan apartman sakinleri kendini dışarı attı.

gungorende-duvarlarinda-derin-yariklar-olusan-bina-tahliye-edildi-6.jpg

ÇATLAYAN BİNA MÜHÜRLENDİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan incelemelerin ardından bina tahliye edilerek mühürlendi. Bina sakinleri ise önemli eşyalarını alarak bahçeye çıktı.

Bazı vatandaşlar akrabalarının yanına giderken, kalacak yeri olmayanlar ise Güngören Belediyesi'nin geçici olarak konaklamaları için sağladığı noktalarda ikamet edebilecek. Güngören Belediyesi ekiplerinin yaptığı incelemelere göre çatlamanın binanın temelinde yaşanan bir sorun nedeniyle meydana geldiği öğrenildi.

gungorende-duvarlarinda-derin-yariklar-olusan-bina-tahliye-edildi-1.jpg

"ÇATLAKLARDAN KAPILAR KAPANMIYORDU"

Mağdur olduğunu dile getiren bina sakini Dilek Eroğlu, "Sabah yedi yedi buçuk civarı gürültü geldi ve camlar dökülmeye başladı. O sırada apartmandakiler de dışarı çıktı. Evde bayağı çatlak var. 3 aydır kapılar kapanmıyordu. Eşyalarımızı dışarı çıkardık. Mağdur olduk. Yetkililerden yardım bekliyoruz. Şu an gidecek yerimiz yok" dedi.

Apartman sakinlerinden Emine Avcı, "Saat 07.00 sularında çatır çatır sesler geldi. Başlangıçta sesin çocuklardan geldiğini düşündük, ama sonradan moloz sesi olduğunu anladık. Tedirgin olduk ve çocukları alıp hemen dışarı çıktık. 'Herkes canını kurtarsın' diyerek komşularımızı uyardık. Binadan yıkılma sesleri geliyordu" diye konuştu.

Bir başka apartman sakini Leyla Sırdaş ise, "Sabah büyük bir gürültüyle uyandık. Çıplak ayakla koştuk. Evden kaçarken tavan ve duvarlardan parçalar dökülüyordu. Canımızı zor kurtardık. Bu olayın yan tarafta bulunan inşaat nedeniyle olduğunu düşünüyoruz" dedi.

gungorende-duvarlarinda-derin-yariklar-olusan-bina-tahliye-edildi-7.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN