Buna para veren de var! Ünlü marka çıkardı dünyanın en pahalısı oldu! Sürülebilir çikolatanın fiyatı dudak uçuklatıyor

Buna para veren de var! Ünlü marka çıkardı dünyanın en pahalısı oldu! Sürülebilir çikolatanın fiyatı dudak uçuklatıyor

Buna para veren çıktığına inanamayacaksınız. Dünyaca ünlü markanın çıkardığı sürülebilir çikolata ezmesi en pahalılar listesine adını yazdırdı. Bu çikolatanın fiyatı dudak uçuklatıyor.

Dünyaca bunda tanınmış markaların kendi alanları dışından çıkarak farklı ürünlere el atması en sık tartışılan konular arasında yer alıyor. Son moda trendin en dikkat çeken örneklerinden biri ise Louis Vuitton markasının gıda sektörüne el atması oldu. Dünyanın en pahalı sürülebilir çikolatasını çıkaran Louis Vuitton, taleplere yetişemiyor. Fiyatını duyanlar kulaklarına inanamıyor,

FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Dünyaca ünlü giyim markası son zamanlarda gıda sektöründe boy gösteriyor. Çanta, ayakkabı, takı, saat ve pek çok farklı aksesuar ile adından söz ettiren Louis Vuitton, bu kez de gıda sektörüne el attı.

Gidip buna para veren var: 18 bin TL'ye sürülebilir çikolata ezmesi - Haber 7 EKONOMİ

405 sterlin yani yaklaşık olarak 18.000 TL gibi olağanüstü bir fiyatta satışa çıkarttığı sürülebilir çikolata ezmesi sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Marketten klasik olarak ekmeğe sürmek için aldığımız çikolata ezmesinin bu kadar uçuk bir fiyata satılması ise tepki topladı. Bir kullanıcı bu duruma tepki gösterirken verdiği paradan sonra bu ürünü yemeye kıyamayacağını da belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN