Bodrum'da kokoreç fiyatları uçtu! 1.000 liralık lahmacun bile yanında ucuz kalıyor: Bir porsiyon fiyatı şok etti

Bodrum'da kokoreç fiyatları uçtu! 1.000 liralık lahmacun bile yanında ucuz kalıyor: Bir porsiyon fiyatı şok etti

Bodrum'da yaşanan fiyat artışı herkesi canından bezdiriyor. 1000 liralık lahmacundan sonra bu kez de kokoreç fiyatları herkesi şaşkına çevirdi. Bir porsiyonu için istenen rakam yok artık dedirtiyor. Bu fiyatlardan sonra kimse Bodrum'a gitmek istemeyecek.

Bodrum'da bir restoranda yemek yiyen bir kişi sipariş fişini sosyal medya hesabında paylaşınca ortalık bir anda alev aldı. Restoranın adının da göründüğü fişte şalgam için 1000 TL bir porsiyon kokoreç içinde 3.200 TL’lik bir fiyat istenince vatandaşta tepkisini sosyal medyada gösterdi. Kuver dışında Ayrıca servis ücreti alınması da herkesin canına tak ettirdi.

FİYATLAR ATEŞ EDİYOR

Bodrum Gümüşlük'te bir restoranda yediği yemeğin ardından fişi sosyal medya hesabında paylaşınca görünen rakamlar yok artık dedirtti. Restoranın adının yer aldığı sipariş fişinde bir şişe şalgamın fiyatı 1000 TL olurken 1 porsiyon midye için 1500 TL, 1 porsiyon mantı için 1.200 TL, 1 porsiyon kokoreç içinde 3.200 TL fiyat istendi.

bodrum-kapak

Gelen fişte yalnızca fiyatlar değil masanın üzerinde bulunan ve servise dahil edilmiş tüm malzemeler içinde alınan kuver ücreti dışında bir de servis ücreti yer alıyordu. Aynı hizmet için iki kez ücret yazılan hesap için bir şey demeden fiyatı ödeyen müşteri durumu sosyal medyada paylaştı.

TEPKİLER GECİKMEDİ

Fiyatları gören sosyal medya kullanıcıları sipariş fişindeki rakamlara da kayıtsız kalmadı. Paylaşılan fişe gelen yorumlarda ise ‘Yok artık’, ‘Fahiş fiyatlarla nam yapmış restoran şaşırtmadı’, ‘Yaklaşık 125 USD. Dünya’nın her yerinde çok büyük para yemek için’ tepkileri yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN