Başkentlilere büyük müjde! EGO duyurdu: O saat aralığında ücretsiz kullanılacak! Herkes binmek için o saati bekleyecek

Başkentlilere büyük müjde! EGO duyurdu: O saat aralığında ücretsiz kullanılacak! Herkes binmek için o saati bekleyecek

Ankara'da toplu taşıma araçlarını kullanan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren o açıklama EGO Genel Müdürlüğü'nden geldi. Toplu taşıma kullanan vatandaşlar o saat aralıklarında ücret ödemeyecek. Herkes o saatleri bekleyecek. İşte tüm detaylar…

EGO Genel Müdürlüğü milyonlarca vatandaşı sevindiren önemli bir açıklamada bulundu. 61 yaşını dolduran vatandaşları ilgilendiren yeni uygulama doğrultusunda belirli saat aralıklarında özel toplu taşıma araçlarının ücretsiz kullanılabileceği bildirildi. İşte tüm detaylar…

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DUYURDU

61 yaşını dolduran vatandaşlara EGO Genel Müdürlüğü'nden önemli bir açıklama geldi. Saat 10.00-16.00 ve 19.00-24.00 aralığında toplu taşıma araçlarını kullanmak isteyen vatandaşların hiçbir ücret ödemek zorunda kalmayacağı bildirildi.

ego-otobus.jpg

61 yaşını doldurmuş olan vatandaşlar belirlenen saat aralığında EGO otobüslerini ücretsiz olarak kullanabilecek. EGO Genel Müdürlüğü, "Özel toplu taşıma araçları da bu uygulamaya dahil edilmiş olup hak sahibi vatandaşlarımız özel toplu taşıma araçlarından da belirtilen saatler arasında ücretsiz yararlanabileceklerdir." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN