Davutoğlu'ndan Bahçeli'nin 154 kişilik listesine tepki: Günün fıkrası...

Davutoğlu'ndan Bahçeli'nin 154 kişilik listesine tepki: Günün fıkrası...

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli'ye yönelik espri şeklinde bir ifade kullandı. Davutoğlu, "Günün fıkrası; Sayın Bahçeli, Sinan Ateş dosyasıyla ilgili ben dahil 154 kişi hakkında suç duyurusunda bulunacakmış!" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli'nin Sinan Ateş dosyasıyla ilgili suç duyurusu hakkındaki haberlere atıfta bulunarak mizahi bir dille tepki gösterdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde yapmış olduğu açıklamada, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili yazılarında ve televizyon programlarında değerlendirme yaptığını iddia ettiği 154 gazeteci, siyasetçi, akademisyen, araştırmacı ve hukukçu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, bu kişilerin 2024 yılında MHP'ye karşı çok büyük haksızlıklar yaptığını, iftira attığını ve suçlamalarda bulunduğunu savundu. Bahçeli, söz konusu kişilerin faaliyetlerini dosyaladıklarını ve hukuk önünde hesaplaşacaklarını vurgulayarak şunları söyledi:

“Bazı çevreler, 2024 yılının içerisinde MHP’ye karşı çok büyük haksızlıklar, itiraflar, küçük görmeler, suçlamalarda bulunmuşlardır. Bunların toplamı 154 kişidir. MHP olarak bunu hatırlatmak istiyorum. Televizyonda kabul etmediğimiz şahsiyetler var. Kimin hangi gün, hangi saatte ne konuştuklarını, MHP’ye hangi hakaretler yaptıklarının toplamını dosyaladık. Günü geldiğinde bu dosya faaliyete geçecektir. Onlarla muhatap olmayı dahi kabul etmeyeceğiz. Hukuk önünde onlarla hesaplaşacağız. Bize saldırıyorlar, iftira ediyorlar, olayları saptırıyorlar. Bizim hedefimiz adalettir, kendileri muhatabımız bile değildir.”

Bahçeli'nin ifadelerinin alınmasını istediği isimler arasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu gibi birçok siyasetçi bulunuyor.

DAVUTOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Bu açıklamalar üzerine Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, sosyal medya üzerinden Bahçeli'nin suç duyurusu planlarına mizahi bir dille tepki gösterdi.

Davutoğlu, yaptığı paylaşımda;

"Günün fıkrası; Sayın Bahçeli, Sinan Ateş dosyasıyla ilgili ben dahil 154 kişi hakkında suç duyurusunda bulunacakmış!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN