Bahar Şahin’den Uraz Kaygılaroğlu’na sert tepki: ‘Kadın kasabı sanatın surlarda hayat buldu’

Bahar Şahin’den Uraz Kaygılaroğlu’na sert tepki: ‘Kadın kasabı sanatın surlarda hayat buldu’

Oyuncu Bahar Şahin, İstanbul'da iki kadının öldürülmesinin ardından meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu'na, geçmişte verdiği pozlar nedeniyle sert tepki gösterdi. Şahin, "Kadın kasabı sanatın surlarda hayat buldu” dedi.

İstanbul'da Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in katledilmesinin ardından Uraz Kaygılaroğlu'nun bir sergi için verdiği pozlar tekrar gündeme geldi. O pozlara tepki gösterenler arasında ünlü oyuncu Bahar Şahin de var.

Türkiye'de yaşanan kadın cinayetleri haberlerinin ardı arkası gelmezken, son olarak 19 yaşındaki Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in canice öldürüp surlardan atlayan Semih Çelik'in ardından sosyal medyada tepkiler yükselmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz Nisan ayında sevgilisi Sayna Soleimanpour'un sergisi için verdiği pozlar tekrar gündeme getirilen ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'na bir tepki de Bahar Şahin'den geldi.

Bahar Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Kadın kasabı "sanatın" İstanbul surlarında hayat buldu. İlham verdin, gurur duy kendinle Uraz Kaygılaroğlu. Türk halkı bu "sanatını" unutmayacak!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN