Ayşe Ateş'ten kendisini hedef alan MHP'li Musa Küçük'e sert yanıt: Çırpınan daha hızlı batar

Ayşe Ateş'ten kendisini hedef alan MHP'li Musa Küçük'e sert yanıt: Çırpınan daha hızlı batar

Ayşe Ateş, MHP Milletvekili Musa Küçük'ün kendisine yönelik "eşinin katillerini bulmayı çoktan aşmış MHP'yi ve Ülkü Ocaklarını sanık sandalyesine oturtma pozisyonuna geçmiştir" açıklamasına sert bir yanıt vererek, "İçinizde olan ve koruma hususunda kararlılıkla davrandığınız suç örgütü" ifadelerini kullandı. Ateş sözlerini, "Fazla çırpınmayın çünkü bataklıkta çırpınan daha hızlı batar." diyerek bitirdi.

Ankara'daki silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük'ün kendisine yönelik açıklamalarına sosyal medya hesabı üzerinden sert yanıt verdi. Musa Küçük, yaptığı açıklamada Ayşe Ateş'in "eşini cinayette kaybeden bir anneden öte davranarak, eşinin katillerini bulmayı çoktan aşmış MHP'yi ve Ülkü Ocaklarını sanık sandalyesine oturtma pozisyonuna geçtiğini" iddia etmişti.

Ayşe Ateş, Musa Küçük'ün bu açıklamasına cevaben sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Musa Küçük de MHP içerisinde dosyaya hiç bakmayıp sosyal medyada kendi güruhunun iddiaları üzerinden siyaset üreten bir vekil gibi görünüyor. MHP ve Ülkü Ocaklarını sanık sandalyesine oturtan ben değilim. İçinizde olan ve koruma hususunda kararlılıkla davrandığınız suç örgütü. Dosya size uzun gelebilir, açın iddianameyi okuyun. Hangi Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı tutuklanmış, hangi MHP İstanbul İl Yöneticisi cezaevinde; kim, kaç yılla yargılanıyor. Kiralık katili hangi tahsisli araçla, kim kaçırmış. Sanıklar bunlar. Kaldı ki sizi suçluları koruyan bu tavrınızla milletimiz zaten sanık koltuğuna oturttu."

Ayşe Ateş, ayrıca Musa Küçük'ün iddialarının gerçek dışı olduğunu belirterek şunları ekledi:

"Bunlar benim iddialarım değil. Bunlar 1 Temmuz günü Sincan’da görülecek olan mahkemenin siyasi dokunuşlar yapılmış sözde iddianamesinin içeriği. Eğer durum sizin iddia ettiğiniz gibi olsaydı, soluğu çoktan savcılıkta almış, hakkımda suç duyurusunda bulunmuştunuz."

MHP'yi ve Musa Küçük'ü algı çalışmaları yapmakla suçlayan Ayşe Ateş, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

"Gerçeği siz de bütün bu millet gibi biliyor, tabanınızı ikna etmek için algı çalışmalarıyla çırpınıp duruyorsunuz. Fakat fazla çırpınmayın çünkü bataklıkta çırpınan daha hızlı batar."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN