Ankara’ya inen gizemli uçak merak uyandırdı

Ankara’ya inen gizemli uçak merak uyandırdı

Ankara’ya inen gizemli uçak merak uyandırdı. Rus Dış İstihbarat (SVR) Başkanı Sergey Naryshkin'i taşıyan uçağın Ankara’ya indiği iddia edildi.

Güvenlik ve istihbarat uzmanlarının açıklamalarına göre; Rus Dış İstihbarat (SVR) Başkanı Sergey Naryshkin’i taşıdığı iddia edilen Rossiya - Special Flight Detachment'a bağlı bir uçak Moskova'dan Ankara'ya geldi. Uçağın RA-64533 tescilli Tupolev Tu-214PU olduğu ve saat 9 civarlarında Ankara'ya indiği düşünülüyor.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, Sergey Naryshkin son olarak haziran ayında Rusya'da Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşmüş, son Türkiye ziyaretini ise 2022 yılında gerçekleştirmişti. Naryshkin, bu ziyarette CIA Direktörü William Burns ile Ankara'da görüşmüştü.

vertt.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN