Ankara'da özel okul arayanlar dikkat! İşte en iyi özel okullar, ücretleri açıklandı

Ankara'da özel okul arayanlar dikkat! İşte en iyi özel okullar, ücretleri açıklandı

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında tercih heyecanı da başladı. 17 Temmuz 2024’e kadar devam eden tercih sürecinde, veliler en iyi okulları araştırırken Başkent Ankara’nın enleri de belli oldu. İşte Ankara’daki en iyi özel okullar ve ücretleri…

LGS tercih sürecinin başlamasıyla birlikte, çocuğunun iyi bir eğitim almasını isteyen velilerin en iyi özel okullara dair yaptığı araştırmalar da hız kazandı. Peki özel okul fiyatları ne kadar? Ankara’nın en iyi özel okulları hangisi? İşte detaylar…

Özel okullarda eğitimin yanı sıra yemek ve kırtasiye gibi diğer ücretler de hesaplandığı için fiyatlar daha çok artıyor. Buna karşın taksit seçeneği sunan okullarda, vade sayısına göre ücretlere fark da ekleniyor.

ANKARA’NIN EN İYİ ÖZEL OKULLARI VE ÜCRETLERİ

Aydınlık’ta yer alan habere göre Ankara’nın en iyi özel okullarında yeni kayıt fiyatları şöyle:

ankara-ozel-okul-ucretleri-2.jpg

BİLİŞİM KOLEJİ: Ankara Bilişim Koleji 2024-2025 eğitim ücretini açıkladı. Hüseyingazi kampüsünde lise kayıt ücreti 109 bin TL'den başlıyor. Yemek ücreti ise 58 bin 500 TL.

ABC OKULLARI: ABC okulları Anadolu Lisesi 337 bin TL olurken, Fen Lisesi 370 bin TL ücret istiyor. Yemek ücreti ise 57 bin 922 TL olarak belirlendi.

ANKA BİLİM KOLEJİ: Anka Bilim Koleji eğitim ücreti 295 bin 900 TL.

MAYA OKULLARI: Maya okulları İncek kampüsü Anadolu Lisesi 264 bin TL, Fen ve Teknoloji Lisesi ise 308 bin TL eğitim ücreti istiyor.

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI OKULLARI: Ankara'nın Çankaya ilçesinde eğitim veren Gazi Üniversitesi Vakfı kayıt ücretleri 129 bin TL'den başlıyor.

ATAEL KOLEJİ: Ankara Yenimahalle'de hizmet veren Atael Koleji’nin kayıt ücreti 160 bin TL'den başlıyor.

ANKARA TEVFİK FİKRET OKULLARI: Tevfik Fikret Okulları 300 bin TL kayıt ücreti bulunurken 60 bin 500 TL yemek ücreti olarak açıklandı.

BEŞTEPE KOLEJİ: Ankara Beştepe Koleji eğitim kayıt ücreti 357 bin TL'den başlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN