Amazon'un kurucusu Jeff Bezos Datça'da öyle bir hesap ödedi ki! Gece sonu tam bir ev parası bıraktı

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos Datça'da öyle bir hesap ödedi ki! Gece sonu tam bir ev parası bıraktı

Amazon'un kurucusu dünyaca ünlü iş insanı Jeff Bezos'un harcadığı para dudak uçuklatıyor! Datça'da gittiği bir restoranda tam bir ev parası bıraktı...

Amazon'un kurucusu ve CEO'su Jeff Bezos, geçtiğimiz yıl nişanlandığı Lauren Sanchez ile birlikte Türkiye'nin gözde tatil bölgelerinden Datça'da akşam yemeğine çıktı. Gecenin sonunda ise tam bir ev parası bıraktı.

LÜKS YAT "KORU" İLE BODRUM'DA

Bezos, 500 milyon dolarlık süper yatı "Koru" ile Bodrum kıyılarına demir attı. Buradan Fethiye Göcek'in koylarına doğru bir tatil rotası çizerek, nişanlısı Lauren Sanchez ve yakın dostlarıyla keyifli anlar geçirdi.

jeff.jpg

100 BİN EURO HARCADI

Geçtiğimiz akşam, Bezos ve beraberindekiler Datça'daki D Maris otelinde, Akdeniz ve Fransız mutfağının seçkin lezzetlerini sunan bir restoranda akşam yemeği yedi. Bu özel yemeğin sonunda Bezos'un ödediği hesap ise dudak uçuklattı. Takvim gazetesinden Ufuk Özcan'ın haberine göre, Jeff Bezos, bu şık akşam yemeği için tam 100 bin euro harcadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN