Akın akın Türkiye'ye doğru gelecekler! O ülkeye vize kaldırıldı

Akın akın Türkiye'ye doğru gelecekler! O ülkeye vize kaldırıldı

O ülkede yaşayanlar akın akın Türkiye'ye gelecek. Her yıl binlerce turistin geldiği Türkiye vize muafiyeti ile ilgili yeni kararlar almaya devam ediyor. Resmi Gazete’de yayınlanan karar ile birlikte o ülkenin vatandaşlarına vize muafiyeti uygulanacağı bildirildi. İşte kararın detayları…

Türkiye Cumhuriyeti yabancı vatandaşlarla ilgili yeni kararlar almaya devam ediyor 15 yaşından küçük ve 50 yaşından büyük Irak vatandaşları için geçerli olacak vize muafiyeti Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte kararın detayları…

VİZE MUAFİYETİ SAĞLANACAK

Irak Cumhuriyeti'nin 15 yaşından küçük ve 50 yaşından büyük umuma mahsus pasaport hamile vatandaşlarına vize muafiyete uygulanacağı belirtildi. Vize muafiyeti Cumhurbaşkanı kararı ile Resmi Gazete’de yayımlandı.

Irak vatandaşlarına 'vize' muafiyeti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıdığı karar Irak Cumhuriyeti'nin 15 yaşından küçük ve 50 yaşından büyük umuma mahsus pasaport hamile vatandaşlarının Türkiye'ye yapacakları 180 günlük azami 90 günlük ikamet süreli turistik seyahatleri ve transit geçişleri için geçerli olacak.

Karar 1 Eylül 2024 tarihi itibarıyla uygulanmaya başlayacak. 6458 sayılı Yabancılar ve Uluslararası Koruma Kanunun 18’inci maddesi gereğince uygulamaya alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN