AK Parti'ye katılacakları iddia edilen Gelecek Partisi'nden Selçuk Özdağ: Spekülasyonlar operasyon niteliğinde

AK Parti'ye katılacakları iddia edilen Gelecek Partisi'nden Selçuk Özdağ: Spekülasyonlar operasyon niteliğinde

Gelecek Partisi ile ilgili çıkan iddialara göre, partinin AK Parti'ye katılacağı öne sürüldü. Ancak, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu duyurdu. Özdağ, parti olarak AK Parti'ye geçiş yapmayacaklarını ve muhalefet görevini sürdürmeye devam edeceklerini belirtti. Özdağ, bu tür spekülasyonların, dikkatleri başka yöne çekmeye yönelik bir operasyon olduğunu vurguladı.

Ankara'daki iddiaların aksine, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, partilerinin AK Parti'ye geçmeyeceğini ve bu haberlerin yalan olduğunu açıkladı. Özdağ, muhalefet görevine devam edeceklerini belirtti.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Gelecek Partisi’nin AK Parti'ye katılacağına ilişkin iddiaları reddetti. Özdağ, "Bulunduğumuz yerdeyiz, muhalefet yapmaya devam ediyoruz. Ciddi bir operasyonla karşı karşıyayız" dedi.

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından AK Parti’ye katılacağı iddialarının gündeme gelmesinin ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, konuya ilişkin "Görüşmeden haberim var bilgim dahilinde. Cumhurbaşkanlığı makamında kim olursa olsun davete icabet edeceğim" açıklamasını yaptı.

DAVUTOĞLU'NUN KONUŞMASI KAFALARI KARIŞTIRDI

Davutoğlu’nun bu açıklaması, kamuoyunda ''Gelecek Partisi’nden AK Parti’ye geçişler olacak'' şeklinde yorumlara neden oldu.

Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Nedim Yamalı'nın geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalına yapmış olduğu açıklamalar ise bu iddiaları tekrar gündeme getirdi. Yamalı, "Ahmet Davutoğlu’nun partide yapılan tüm görüşmelerden haberi var. AK Parti’ye geçeceksek genel başkanımız Ahmet Davutoğlu ile hep birlikte geçeriz, özellikle ‘muhafazakâr camiadaki bölünmeyi nasıl toplarız, bu dağınıklığın nasıl üstesinden geliriz’ diye herkesle konuşuyoruz" dedi.

CİDDİ BİR OPERASYONLA KARŞI KARŞIYAYIZ

Özdağ, Gelecek Partisi iddialarını yalanladı. Özdağ şu ifadeleri kullandı:

"Biz bulunduğumuz yerdeyiz, muhalefet yapmaya devam ediyoruz. Ciddi bir operasyonla karşı karşıyayız. 5 kişi AK Parti'ye gidiyor diye haberler çıkıyor. En son benim adıma da çıktı ama arayıp bana soran yok. Böyle bir şey yok. Biz bir grup kurduk ve çok başarılı bir muhalefet olduk. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, yarın İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu ile görüşecek. Dervişoğlu, genel merkezimize bir iadeiziyarette bulunacak. Görüşmeden sonra ise bir basın açıklaması gerçekleştirecek olan Genel Başkanımız, çıkan iddialara ilişkin açıklamalarda da bulunacak"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN