AK Parti'de ıstakozun ardından Rolex krizi

AK Parti'de ıstakozun ardından Rolex krizi

AK Partili milletvekili Şebnem Bursalı'nın ıstakozlu sofradan yaptığı paylaşımın ardından AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun Rolex saati ile verdiği poz dikkat çekti. Yenişehirlioğlu sosyal medyada paylaştığı fotoğrafına "Biz; bu milletin ta kendisiyiz" notunu da düştü.

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, yarım milyonluk Rolex saati ortaya çıktı. Sözcü gazetesinden Veli Toprak'ın haberine göre Yenişehirlioğlu, Meclis’te ziyaretine gelenlerle selfie çekti. Fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak "Biz; bu milletin ta kendisiyiz" notunu düşen Yenişehirlioğlu'nun kolundaki 562 bin liralık saatinin görüldüğünü fark edince paylaşımını sildi.

fffffddd.jpg

Takipçileri ‘Keşke biz de Rolex takıp, ıstakoz yiyebilsek. Dişin bile kaplama, milletin ağzında diş yok’’ yorumları yaptı. Yenişehirlioğlu da tepkiler üzerine paylaşımını sildi.

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın geçtiğimiz günlerde Monaco Yat Kulübü'nde yediği ıstakozun fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşması da tepki çekmişti. Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz'in Maldivler tatili fotoğrafları da eleştirilere sebep olmuştu.

glc-ewxqaeicm8.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (22)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
22 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN