AK Parti 23. yılını kutlayacak

AK Parti 23. yılını kutlayacak

AK Parti, 14 Ağustos'ta 81 ilde eş zamanlı olarak 23. kuruluş yıl dönümünü kutlayacak. "Umudun, Geleceğin ve İcraatın Adı AK Parti" sloganıyla düzenlenecek olan kutlamalar, Ankara'daki parti merkezindeki törenle başlayacak.

AK Parti, 14 Ağustos'ta 23. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. "Umudun, Geleceğin ve İcraatın Adı AK Parti" sloganıyla düzenlenecek olan kutlamalar, Ankara'daki parti merkezinde görkemli bir törenle başlayacak.

Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek kutlamalar, hem iç hem de dış siyasetteki önemli gelişmeler ışığında özel bir anlam taşıyor. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve ülke genelinde uygulanan tasarruf tedbirleri göz önüne alındığında, kutlamalar gösterişten uzak, daha içe dönük bir şekilde yapılacak.

AK Parti Kongre Merkezi'nde düzenlenecek ana programda, partiye emek veren eski ve mevcut milletvekillerinin de katılımı bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının öncesinde, parti tarihinin önemli dönüm noktalarını ve Türkiye'ye kazandırdığı kazanımları anlatan özel bir gösteri ve film gösterimi sunulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN