ABD'nin Ankara Büyükelçisi Flake'den İmamoğlu paylaşımı: İş birliği fırsatlarını değerlendirdik

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Flake'den İmamoğlu paylaşımı: İş birliği fırsatlarını değerlendirdik

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu ile yeni iş birliği fırsatlarını değerlendirdikleri verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Türkiye'deki görev süresi 1 Eylül'de sona erecek olan Jeff Flake, sosyal medyada yaptığı paylaşımda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yeni iş birliği fırsatlarını değerlendirdikleri verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade etti. Flake paylaşımına "ABD'nin Diplomatik Temsilciliği, burada, Avrupa'nın en büyük şehrinde Türkiye ile köklü iş birliğimizi geliştirmeye kararlıdır." notunu da düştü.

Flake'in paylaşımı şöyle

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yeni iş birliği fırsatlarını değerlendirdikleri verimli bir görüşme gerçekleştirdi. ABD'nin Diplomatik Temsilciliği, burada, Avrupa'nın en büyük şehrinde Türkiye ile köklü iş birliğimizi geliştirmeye kararlıdır."

ABD Büyükelçiliği Sözcüsü'nden alınan bilgiye göre, Flake'in Türkiye'deki 3 yıllık görevi 1 Eylül'de sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN