500 T’ye rakip geldi, hayırlı olsun! İETT otobüsleri artık oraya da götürüyor

500 T’ye rakip geldi, hayırlı olsun! İETT otobüsleri artık oraya da götürüyor

İstanbul’da yaşayanları sevindiren bir gelişme yaşandı. İETT, kentin plajlarına doğrudan toplu ulaşım seferlerine resmen başladı.

Günlük 62 binden fazla sefer düzenleyerek yaklaşık 5 milyon yolcuya hizmet sunan İETT, 153 yıllık köklü geçmişiyle, geniş araç filosu ve ulaştığı mesafe ile dünyanın en büyük toplu taşıma organizasyonları arasında yer alıyor.

img-1143.jpeg

PLAJLARA SEFERLER BAŞLADI

İETT, otobüs, metrobüs, nostaljik tramvay ve tarihi tünel araçlarıyla İstanbul’un dört bir yanına ulaşım sağlarken, aynı zamanda İstanbulluların ve turistlerin plajlara kolayca ulaşabilmesi için düzenli seferler gerçekleştiriyor

GÜNLÜK 815 SEFER YAPILDI

İETT, Kilyos, Şile, Florya, Caddebostan, Riva ve Silivri gibi popüler plajlara günlük 205 otobüsle toplamda bin 815 sefer düzenlemeye başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin çevre yatırımlarıyla güzelleşen bu plajlara yönelik seferlerin artırılarak devam edeceği belirtiliyor. Bu yeni düzenleme, yaz aylarında plaj keyfini çıkarmak isteyenler için önemli bir kolaylık sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN