38 gündür aranıyordu! Adıyaman'da kaybolan Dilek Çakılkaya, Gaziantep'te bulundu

38 gündür aranıyordu! Adıyaman'da kaybolan Dilek Çakılkaya, Gaziantep'te bulundu

Adıyaman'ın Yeşilyurt Mahallesi'nde 38 gündür kayıp olarak aranan 16 yaşındaki lise öğrencisi Dilek Çakılkaya, polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda Gaziantep'te bulundu.

Dilek Çakılkaya, ailesiyle birlikte yaşadığı Adıyaman'da 38 gün önce evden okula gitmek bahanesiyle ayrılmış ve bir daha geri dönmemişti. Bu durum üzerine Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek genç kızı bulmak için yoğun bir arama çalışması başlatmıştı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yürütülen çalışmalarda, Dilek Çakılkaya'nın bir kafede çalıştığı tespit edildi.

yeni-proje-3-001.jpg

Adıyaman Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep'te gerçekleştirdikleri operasyonla genç kızı buldu ve polis merkezine götürdü. Burada yapılan işlemlerin ardından Dilek Çakılkaya, ailesine teslim edilmek üzere bir yurda yerleştirildi.

Anne Dilek Çakılkaya, kızının bulunması ve emniyet güçlerinin çabaları için Adıyaman Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine, İl Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren'e ve tüm emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Anne Çakılkaya'nın Gaziantep'e giderek kızını yurttan teslim alacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN