Günay Tuncel neden öldü? Günay Restoran eski sahibi kimdir? Hastalığı neydi?

Günay Tuncel neden öldü? Günay Restoran eski sahibi kimdir? Hastalığı neydi?

Günay Tuncel neden öldü? kaç yaşındaydı ve kimdi? sorularının yanıtları Tuncel'in vefat ettiği haberinin duyulmasının ardından araştırılmaya başlandı. 79 yaşındaki iş adamı Tuncel bir süredir hastanede tedavi altındaydı.

Günay Tuncel İstanbul'un en popüler mekanlarından biri olan Günay Restorant'ın eski sahibiydi. Eğlence hayatının kralı olarak da bilinen 79 yaşındaki Tuncel bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tuncel, perşembe günü  Zincirlikuyu Cami'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Peki Günay Tuncel neden öldü? Günay Tuncel kimdir?

GÜNAY TUNCEL NEDEN ÖLDÜ?

79 yaşındaki Tuncel'in ölüm nedeni henüz açıklanmadı ancak bir süredir çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle hastanede tedavi altındaydı.

GÜNAY TUNCEL KİMDİR?

Bugüne kadar birçok isme şöhret kapılarını açtığı bilinen Tuncel, 1940 yılında İstanbul'da doğdu. Liseden mezun olduktan sonra 19 yaşından itibaren 9 yıl playboy olarak hayatını sürdürdü. Daha sonra tiyatro oyuncusu Zerrin Sümer ile evlendi.

1980 yılında Harbiye'deki Günay Restorant'ı Egemen Bostancı ile ortak olarak açtı. Açılıştan itibaren Leman Sam ile 11 yıl çalıştı ve bu süreçte ilişkileri başladı.

Günay Tuncel, 2009 yılında 650 bin TL'ye balıkçı restoranı açtı ancak işler iyi gitmedi ve iş hayatına zorunlu olarak son verdi.

GÜNAY TUNCEL'İN EVLİLİKLERİ

1.eşi : Tiyatrocu Zerrin Sümer ile evlendi. Boşandı. Büke adında bir oğlu vardır. 

2.eşi : 1980 yılından beri Leman Sam ile evlenmedi ama 11 yıl birlikte yaşadı. 1991 yılında ayrıldılar. 

3.eşi : 1997 yılında Fatma Sevil Özdikmen ile evlendi. 29 Mart 2002 Tarihinde 5 yıllık eşi Fatma Sevil’den boşandı. 

4.eşi : 2 Haziran 2002 tarihinde Ahu Erbaydar ile evlendi. 12 Ocak 2004 tarihinde Ahucan adında kızı ve Günay Can adında oğlu oldu. 2009 yılında boşandılar.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN