Galatasaray'ın Erkek ve Kadın Basketbol takımına transfer yasağı

Galatasaray'ın Erkek ve Kadın Basketbol takımına transfer yasağı

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı'ndan sonra Kadın Takımını'da FIBA transfer yasağı getirdi.

Daha önce yapılan açıklamalarda yeni yönetim Dursun Özbek döneminde oyunculara 7 aydır maaşlarının ödenmediğini duyurmuştu.

Ajansspor'un haberine göre, şikayetler FIBA'ya gidince olanlar oldu. Eski oyuncular paralarını alamadıkları için FIBA'ya şikayette bulundular ve FIBA dün gece Galatasaray'a transfer yasağı getirdiğini resmen duyurdu. Ayrıca mevcut kadrodaki bazı isimlerin de yine kısa bir sürede ödeme yapılmazsa alacakları için FIBA'ya gidecekleri gelen bilgiler arasında.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN