Galatasaray'dan Inter'e scout transferi

Galatasaray'dan Inter'e scout transferi

Inter, Melo ve Telles'in ardından Galatasaray'dan üçüncü ismi kadrosuna kattı. Milano ekibi, Sarı-Kırmızılıların scout ekibinde maç analiz sorumlusu olarak çalışan İtalyan Marco Fumagalli'yi transfer etti.

Galatasaray henüz Burak Yılmaz'ı satabilmiş değil ancak İtalyan kulübü Inter, Sarı-kırmızılı kulübün scout ekibinden önemli bir ismi transfer etti. Galatasaray'ın scout ekibinde maç analiz sorumlusu olarak 2 yıldır görev yapan İtalyan Marco Fumagalli'yi, Inter'in teknik direktörü Roberto Mancini Sarı-kırmızılı kulüpten kopardı. Fumagalli maç analiz sorumlusu olarak Emre Utkucan tarafından Galatasaray'a getirilmiş ve Mancini, Prandelli, Hamza Hamzaoğlu ve Mustafa Denizli ile de başarıyla çalışmıştı.

2 yıldır Cim-Bom'daydı

Ana dili İtalyanca kadar İspanyolca, Fransızca ve İngilizce konuşan Marco Fumagalli, yurt dışındaki konferanslarda da başarıyla Galatasaray'ı temsil ediyordu. Mancini, kapasitesini çok iyi bildiği Marco Fumagalli'yi Inter'e transfer ederek kendi teknik ekibine kattı.

İtalyan ekip sezon başında Galatasaray'dan Melo'yu bonservisi ile, Telles'i ise satın alma opsiyonu ile kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN