İsrail ve Filistin arasındaki savaş 27'nci gününde tüm şiddetiyle devam ederken İsrail güçleri birçok sivilin yaşadığı Cibaliye Mülteci Kampı'nı ikinci kez vurdu.
İsrail ve Filistin arasındaki savaş 27'nci gününde tüm şiddetiyle devam ederken İsrail güçleri birçok sivilin yaşadığı Cibaliye Mülteci Kampı'nı ikinci kez vurdu.
ABD'li uydu şirketi Maxar Technologies kampta meydana gelen hasarı görüntülendi.
Gazze'deki Sağlık Bakanlığının Facebook sayfasından yazılı açıklama yapan Bakanlık Sözcüsü Eşref el-Kudra, "Cibaliye katliamında şehit, yaralı ve kayıp sayısı 1000" ifadelerini kullandı.
Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiserliği, İsrail'in Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na düzenlediği hava saldırılarından endişe duyduklarını belirterek, "saldırıların savaş suçu teşkil edebilecek orantısız saldırılar" olabileceğini vurguladı.
Bir fotoğraf; arkadaki dükkan adı "F16 Store" ingizlizce ifadeler; yaralısını taşıyan genç "Adidas" logosunu taşıyor tişörtünde; tam belli değil ancak yaralı yavrunun üstündeki pijamada da Batılı çizgi film kahramanları olabilir... Ve yine bu insanlar belki de seyahat etmek istiyordur ilk fırsatta Avrupa'yı... Daha ne istiyorsunuz bu halktan, topraklarında yaşamalarını mı çok görüyorsunuz, ölüp sürülüp gitsinler mi yani... Dünya artık köyse huzurda ortak olmalı, umarım çok çabuk anlarız.
Yanıtla (0) (0)