Fikret Orman: Bedelini ağır ödetirim!

Fikret Orman: Bedelini ağır ödetirim!

Gökhan Gönül’ün imza töreninde kritik açıklamalara imza atan Beşiktaş Başkanı Orman, özellikle Sosa’ya sert sözlerle yüklendi. Arjantinli yıldızın ayrılık gerekçelerinin saçma olduğunu belirten Orman, “En kızdığım şeylerden biri zekamla dalga geçilmesidir. Bunun bedelini ağır ödetirim” yorumunu yaptı; Atiba, Gomez ve Kolarov hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

[Karar]

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena’da Gökhan Gönül için düzenlenen imza töreninde sert açıklamalara imza attı. Son dönemde ayrılma isteği ile sürekli gündemi meşgul eden ve antrenmanlara katılmayan Jose Sosa’ya ağır ifadelerle yüklenen başkan, “Dünyada en kızdığım şeylerden biri zekamla dalga geçilmesidir. Her şeyin bir yöntemi vardır. Sosa’yı nereden aldık? Kharkiv’den... Ukrayna’da savaş vardı! Biz Sosa’yı son gün aldık. Bonservisi 4 milyon euroya kadar inmişti. Tek alıcısı bizdik ve biz almasak şu an hala Kharkiv’de oynuyordu. Şimdi neden son güne kadar bekledi? Sosa’nın Beşiktaş’tan tek kuruş alacağı yok. Kimse, kendi ticari işlerinden dolayı bahaneler üreterek bizimle dalga geçmesin” şeklinde konuştu.

'ANCAK KUŞLAR İNANIR!'

Paris’te statda yakın bir noktada bomba patladığını hatırlatan Orman, “PSG’de oynayan oyuncular ayrılmak mı istedi? Böyle bir şey yok. Bu dünya 11 Eylül’ü yaşadı, New York’ta basketbol oynayanlar gitmek istiyor mu? Ukrayna’da savaş oldu, Shakhtar’ın stadına bomba atıldı, üç senedir başka bir şey şehir de oynuyorlar, otelde odalarında yaşıyorlar. Şimdi bizim ülkemizde böyle durum var mı? NATO’nun merkezinde havalanını havaya uçurdular, böyle bir şey oldu mu? Ayıp. Bizim ailelerimiz, çocuklarımız burada yaşıyor. Sosa’nın terör bahanesine ancak kuşlar inanır. Kontratımız var, gereği neyse yapılır. Sosa, Milan’a gitmek istiyormuş. Nereye gidiyor? Kontratının gereğini yapacak. Milano’ya görüşmeye gittiğinde Yeşilköy’deki patlama da yoktu. Barcelona’da, Bayern’de böyle şeyler olmuyor, Beşiktaş’ta da olamaz. Bedelini en ağır şekilde ödetirim” yorumunu yaptı.

16-07/13/resimid_3738561.jpg

'ATIBA'YA ZAM OLABİLİR'

West Ham United’ın teknik patronu Slaven Bilic’in ısrarla kadrosunda görmek istediği Atiba’yı satma gibi bir düşünceleri olmadığını ifade eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Atiba çok önemli işler yaptı. Kantratı devam ediyor. Hocamız da kalmasını istiyor. Sosa gibi onu da satma niyetimiz yok. Kendisi ile konuşacağız. Ücretini biraz artırarak sözleşmesini uzatabiliriz” değerlendirmesinde bulundu.

'GOMEZ ŞARTLARA BAĞLI'

Durumu en çok merak edilen oyuncular arasında yer alan Gomez ile telefonda görüştüğünü aktaran Fikret Orman, “Kalmasını istiyoruz ama şartlarımız var. Onlara uyması lazım. Alternatifler ile de ilgileniyoruz. Fiorentina ile aramızda hiçbir zaman sorun olmadı. Transferi hakkında kararı Gomez kendi verecek. Artık o konuyu netleştirmemiz gerek. Ancak limitlerimiz var. Tek bir oyuncuya bağlı değiliz. Taviz veremem. Türkiye’nin en önemli golcüsü Cenk bizde” şeklinde konuştu.

16-07/13/resimid_3738294.jpg

'İSMAİL BENİ BİRAZ ÜZDÜ'

İsmail Köybaşı’nın Fenerbahçe’ye transferi hakkında, “Kendi tercihi. Hayırlı olsun. Söylenecek fazla şey yok, şahsi olarak üzüntülerim olabilir ama bu futbolla alakalı değil” ifadelerini kullanan başkan Orman, Kolarov ile ilgili olarak da şunları söyledi: “Sol bekte transfer ihtiyacı var. Kolarov deneyimli ve kaliteli bir oyuncu. Gündemimizde olduğu doğru. Ancak ne kendisi ne de Manchester City ile anlaştık. Kolarov dışında adaylar da var. Kulübün menfaatlerine göre hareket edeceğiz.”

4 YILLIK 'GÖNÜL'LÜ İMZA

Beşiktaş’ın daha önce prensipte anlaştığı Gökhan Gönül, dün Vodafone Arena’da düzenlenen törende 4 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Fenerbahçe’ye teşekkür ederken başkan Yıldırım’ı es geçen milli sağ bek, daha sonra düzeltme yaptı. Gökhan, medya mensuplarının ‘Kartal pençesi’ ısrarını ise görmezden geldi.

9 yıl süren Fenerbahçe macerasına nokta koyarak Beşiktaş ile el sıkışan Gökhan Gönül, dün 4 yıllık sözleşmeyi imzalayarak resmen Kartal oldu. 31 yaşındaki sağ bek için Vodafone Arena’da düzenlenen törene başkan Fikret Orman da katıldı. Fenerbahçe camiasına teşekkür ederken başkan Aziz Yıldırım’ı saymayan tecrübeli oyuncu, daha sonra düzeltme yaparak, “Başkanı (Aziz Yıldırım) unuttum. Onu da dahil edelim” ifadelerini kullandı.

16-07/13/14krsp18-gonul.jpg

Büyük camialar arasındaki transferlerde istenmeyen durumlar yaşanabildiğine dikkat çeken Gökhan, “Bana sahip çıkan Beşiktaş taraftarına özel olarak teşekkür ediyorum. Bu camiaya layık olmaya çalışacağım” dedi.

'BEŞİKTAŞ’I TUTUYORUM'

Beşiktaş’tan ilk teklifi Milli Takım kampında aldığını kaydeden başarılı futbolcu, “Fenerbahçe ile kontratımın bitmesi beklendi” diye konuştu. Orman’ın “Beşiktaş’a Galatasaray’dan da oyuncular geldi” yorumu sonrası “Şu anda Beşiktaş’tayım ve Beşiktaş’ı tutuyorum” açıklamasını yapan Gökhan, bacağındaki kartal dövmesini 15 yıl önce yaptırdığını aktardı. Milli yıldız, Kartal pençesi yapması talebini ise yerine getirmedi.

16-07/13/14krr18orman2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN