Fenerbahçe Gökhan Gönül transferine misilleme yaptı: Bir İsmail masalı

Fenerbahçe Gökhan Gönül transferine misilleme yaptı: Bir İsmail masalı

Fenerbahçe, Kartal’ın 2009-10 sezonu öncesi 7.8 milyon dolar karşılığında aldığı İsmail Köybaşı’nı, Gökhan Gönül transferine misilleme olarak bedel ödemeden kadrosuna katıyor. Beşiktaş’ta 7 sezonda toplam 172 resmi maça çıkan milli oyuncu 3 gol attı, 3 de asist yaptı...

[Karar]

SELİM YILDIRIM

Beşiktaş’ın Gökhan Gönül ile ilgilendiğinin ortaya çıkmasının ardından yaklaşık 1.5 ay önce İsmail Köybaşı’nı gündeme alan Fenerbahçe, milli oyuncunun transferinde sona çok yaklaştı. Siyah-Beyazlı kulübün sözleşme yenilenmeyeceğini açıklayarak teşekkür ettiği milli futbolcu ile yıllık 1.75 milyon euro karşılığında 4 sezon için el sıkıştığı öğrenilen Sarı-Lacivertli kulübün, bugün ya da yarın konuyla ilgili resmi açıklama yapması bekleniyor.

GÖRÜŞTÜ, GÖZDEN DÜŞTÜ

Kara Kartal’ın 2009-2010 sezonu öncesi Gaziantepspor’dan büyük umutlarla transfer ettiği İsmail Köybaşı, sakatlıkları nedeniyle sık sık arkadaşlarını yalnız bıraktı. 2012-13 sezonunda hiç forma giymeyen yıldız oyuncu, 7 sezon geçirdiği Beşiktaş’ta toplam 172 resmi karşılaşmaya çıkarken 3 gol, 3 de asiste imza attı. Fenerbahçe’nin 'Gökhan Gönül transferine misillemesi' olarak değerlendirilen İsmail ile sözleşme yenilenmemesinin altında, Sarı-Lacivertli yöneticiler ile görüşmesinin ve ücretinde indirime yanaşmamasının yattığı öğrenildi.

GÜNEŞ İLE MİLLİ TAKIM'A

Dusko Tosic transferine rağmen Şenol Güneş’in geçen sezon 27’si ligde olmak üzere toplam 35 maçta şans tanıdığı 27 yaşındaki İsmail, en başarılı sezonlarından birine imza atmış ve Milli Takım’a davet edilmişti.

16-07/12/2016-07-12_220312.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN