EURO 2016 son 16 turunda İtalya ile İspanya kozlarını paylaşacak

EURO 2016 son 16 turunda İtalya ile İspanya kozlarını paylaşacak

EURO 2016'da E Grubu'nu 1. sırada bitirmeyi garantileyen İtalya, Hırvatistan'a mağlup olarak grubu 2. sırada tamamlayan İspanya'yla eşleşti.

EURO 2016'da A Grubu'nda Fransa ve İsviçre, B Grubu'nda Galler, İngiltere ve Slovakya, C Grubu'nda Almanya ve Polonya, D Grubu'nda İspanya ve Hırvatistan, E Grubu'nda İtalya, F Grubu'nda ise Macaristan bir üst tur vizesini aldı.

İTALYA BİRİNCİ OLDUĞUNA PİŞMAN

A Grubu'nu ikinci tamamlayan İsviçre ile C Grubu'nu ikinci sırada bitiren Polonya, ikinci turda eşleşti. D Grubu son mücadelesinde Hırvatistan'ın İspanya'yı 2­-1 mağlup etmesi ise İtalya'da keyifleri kaçırdı.

D Grubunda ikinci sırayı alarak ikinci tura çıkan İspanya, E Grubunu lider olarak bitirmeyi garantileyen İtalya ile eşleşti. İtalya ile İspanya 27 Haziran saat 19.00'da Stade de France'de kozlarını paylaşacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN