Enzo Roco kimdir? Beşiktaş'ın yeni transferi Enzo Roco kaç yaşında, nereli, hangi takımdan geldi?

Enzo Roco kimdir? Beşiktaş'ın yeni transferi Enzo Roco kaç yaşında, nereli, hangi takımdan geldi?

Enzo Roco kimdir, kaç yaşında, nereli? Beşiktaş'ın yeni trasnferi Enzo Roco hangi takımdan geldi? Spor haberlerinde son dakika gelişmesi yaşandı. Beşiktaş, yeni sezon öncesindeki transferlerine devam ediyor. Kartal son olarak Enzo Roco'yu kadrosuna kattı. Peki Enzo Roco kimdir? işte tüm detaylar.

Enzo Roco kimdir, kaç yaşında, nereli? Beşiktaş'ın yeni trasnferi Enzo Roco hangi takımdan geldi?Beşiktaş, Cruz Azul'dan 26 yaşındaki Şilili stoper Enzo Roco ile anlaştığı gelen son dakika trasnfer haberleri arasında. Süper Lig'in yeni sezonu öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, son olarak kadrosuna Şilili stoper Enzo Roco'yu kattı. Peki Enzo Roco kimdir? İşte trasnferin tüm detayları ve Enzo Roco hakkında bilgiler.

BEŞİKTAŞ'IN YENİ TRANSFERİ ENZO ROCO KİMDİR?

Enzo Roco (d. 16 Ağustos 1992), Cruz Azul takımında defans pozisyonunda görev yapan Şilili millî futbolcudur. Profesyonel kariyerine 2011 yılında Universidad Católica kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Elche, Espanyol ve Cruz Azul kulüplerinde oynadı.

1992 doğumlu olan Enzo Roco 1.92 boyunda ve stoper mevkisinde oynuyor. Futbol kariyerine Catolica takımında başlayan Enzo Roco 2014 yılında İspanya'nın Elche takımına kiralandı. Elche'de bir sezon kalan Roco daha sonra yeniden Universidad Catolica'ya geri döndü. Ardından Espanyol'a transfer olan dev stoper 1 sezon İspanya La Liga'da forma giydi. Espanyol ile da yollarını ayıran Roco'nun bir sonraki durağı Meksika'nın Cruz Azul takımı oldu. 2 sezondur Cruz Azul forması giyen 25 yaşındaki stoper 66 maçta forma giydi. 18 kez Şili Milli Takım forması da giyen Enzo Roco güçlü fiziği ile dikkat çekiyor.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Beşiktaş anlaşmaya vardığı Şili'li stoper ile 3+1 yıllığına anlaştı. Futbolcunun bonservisi için ise 1.3 milyon Euro ödenecek. Siyah beyazlıların yeni transferinin bu akşam İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Şili Milli Takımı forması da giyen Enzo Roco geçen sezon 34 maçta forma giydi ve 2 gol kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN