Emre Güral'ı Atiker Konyaspor istiyor

Emre Güral'ı Atiker Konyaspor istiyor

Sözleşmesi elinde olan Emre Güral’a Atiker Konyaspor’un talip olduğu belirtiliyor. Avrupa’da oynama şansı olduğu için Emre Güral’ın bu teklife sıcak bakabileceği belirtiliyor.

Atiker Konyaspor’da transfer harekatı başladı. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yeşil-Beyazlılar’da yönetim de hocanın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Fanatik'in haberine göre hücum hattında çok yönlü bir oyuncu isteyen Kocaman’ın, bonservisi elinde olan Emre Güral’ı listenin ilk sırasına yazdığı belirlendi.

Eskişehirspor’la sözleşmesini fesheden ve şu an Bundesliga’dan aldığı teklifleri değerlendirmek üzere Almanya’da olan Emre için görüşmelerin menacerler aracılığıyla başladığı belirtildi.

AVRUPA İÇİN GELİYOR

Geçen sezon 9 gol, 3 asistlik başarılı bir performans sergileyen Emre’nin transferi birkaç güne kadar netleşecek. Forvet, forvet arkası ve her iki kanatta da oynayabilen Emre, Kocaman’ın istediği ‘çok yönlü hücum oyuncusu’ tanımına da tam olarak uyuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN