Emmanuel Eboue Galatasaray'a geri döndü

Emmanuel Eboue Galatasaray'a geri döndü

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Süper Amatör Lig ekiplerinden Yeşilköyspor ile antrenmanlara çıkan Emmanuel Eboue Florya'yı ziyaret etti.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra kulüp bulamayan Fildişili oyuncu Emmanuel Eboue, sarı-kırmızılılara sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Altyapı oyuncularıyla görüştü

Sporx'in haberine göre geçtiğimiz sezonu A2 takımla çalışarak geçiren Eboue, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek altyapı oyuncuları ve tesis çalışanlarıyla hasret giderdi.

Süper Amatör Lig ekiplerinden Yeşilköyspor ile antrenmanlara çıkan Emmanuel Eboue, kazanılan şampiyonluklardaki katkısıyla taraftarın sevgilisi olmuştu.

15-12/02/ekran-resmi-2015-12-02-142931-1449059715.pngEboue, altyapı oyuncuları ve tesis çalışanlarıyla görüştü. / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN