Ünlü otomotiv markası, logosunu değiştiriyor! Geleneksel çizgilere veda ettiler, minimalist tasarım tercih edildi

Ünlü otomotiv markası, logosunu değiştiriyor! Geleneksel çizgilere veda ettiler, minimalist tasarım tercih edildi

Dünyaca ünlü araba markası, 2018 yılından beri kullandığı ikonik logosunda değişikliğe gidiyor. Dev markanın yeni logosu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Japonya merkezli otomotiv firması Mazda, logosunda değişikliğe gidiyor. Firma, resmi bir açıklama yapmasa da Japonya'da alınan yeni bir patent, Mazda'nın gelecekte kullanmayı planladığı logo değişikliğini ortaya koyuyor. Geleneksel tasarımlarını sadeleştirmeye yönelik bu adım, markanın evrilen vizyonunu ve teknolojik dönüşümünü yansıtıyor.

MAZDA'DAN YENİ VE MİNİMALİST LOGO

Teknolojioku'da yer alan habere göre, Mazda, yeni logosunda minimalist bir yaklaşım benimsendi. Detaylardan arındırılmış, modern ve estetik bir tasarım sunan logo, markanın gelecekteki otomobil teknolojilerine yönelik stratejisini de simgeliyor. Şirketin elektrikli otomobillere olan geçiş sürecinde bu logo değişikliğinin bir dönüm noktası olabileceği belirtiliyor.

MAZDA'NIN ESKİ VE YENİ LOGOSU

mazda-eski-yeni-logo.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN