Türkiye'de bugün pazara çıkıyor! Honda SH125i fiyatı belli oldu: Otomobile göre çok çok ucuz

Türkiye'de bugün pazara çıkıyor! Honda SH125i fiyatı belli oldu: Otomobile göre çok çok ucuz

Otomobile göre çok daha uygun fiyat seçeneği sağlıyor Bugünden itibaren Türkiye pazarında yerini alıyor. Honda bu kez otomobille değil motosiklet modeli SH125i ile adından söz ettiriyor. İşte tüm detaylar…

Araç modelleri ile sık sık adından söz ettiren Honda bu kez scooter segmentinde yer alan motosiklet modeli SH125i ile gündeme geldi. Satışa çıkarılacak olan motosikletin detayları merak edilirken Türkiye fiyatı da belli oldu. İşte tüm detaylar…

UYGUN FİYATLI ARAÇ TERCİHİ

Otomobil kadar olmasa da ayağımı yerden kessin diyenlerin tercihi Honda SH125i olacak. Gri, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile 20 Temmuz itibariyle bayilerde yerini alacak SH125i motosiklet için 166.500 TL'lik fiyat etiketi belirlendi. Şehir içerisindeki mobiliteye yönelik satışa çıkarılan modelin start stop özelliğine sahip olduğu görülürken yakıt ekonomisi hedeflediği de aktarıldı. Yapılan açıklama doğrultusunda yeni modelde 28 litrelik depolama alanı ile birlikte USB girişi ve akıllı anahtar özelliklerinin bulunduğu da belirtildi. Şirket tarafından yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:

Honda SH 125 Özellikleri, Fiyatı, Yakıt Tüketimi

"Yeni Honda SH125i'nin EURO5+ uyumlu 125 cc hacimli, sıvı soğutmalı, dört supaplı geliştirilmiş Smart Power+ (eSP+) motoru, 6.500 d/d'de 12 Nm tork ve 8.250 d/d'de 9,6 kilovat maksimum güç üretirken, start-stop teknolojisinin de katkısıyla 2,2 lt/100km (WMTC normu) yakıt tüketimi değerine ulaşıyor"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN