Skoda'dan 2024 yılına hızlı giriş: Bu kocaman SUV 1,5 milyon lira

Skoda'dan 2024 yılına hızlı giriş: Bu kocaman SUV 1,5 milyon lira

2023 yılı rekor satışlarla kapatan Skoda, 2024 modelleri Kamiq ve Scala'yı Türkiye'de satışa sundu. Lansmana özel fiyatlar ve yüksek satış hedefleri dikkat çekiyor.

ZEYNEP ORHAN

Otomotiv dünyası son zamanlarda yeni gelişmeler gösterirken sektördeki dünyaca ünlü markalar rekabet yarışında kendilerini göstermek için yeni modelleri ile sahaya çıkmaya devam ediyor. Her yeni modelde teknolojinin, ihtiyaçların ve konforun alanı genişletilirken Skoda yepyeni bir SUV modeli ile sektörü sallamaya geliyor. Bu model hem fiyatı ile hem de tasarımı ile çok konuşulacak.

yeni-proje-18.jpg

LANSMANA ÖZEL FİYAT

2023 yılında otomobil sektöründe dikkat çekici başarılara imza atan Skoda, 2024 yılına da iddialı bir giriş yaptı. B-SUV segmentinde yer alan Kamiq ve C-Hatchback kategorisindeki Scala, yenilenen özellikleriyle Türk tüketicisinin beğenisine sunuldu. Kamiq modeli 1 milyon 509 bin 900 TL, Scala ise 1 milyon 409 bin 900 TL'den başlayan lansmana özel fiyatlarla otomobil severlerle buluşuyor.

yeni-proje-17.jpg

TÜRKİYE’DEKİ OTOMOTİV SEVERLERLE BULUŞACAK

Skoda, 2024 yılı içerisinde Scala modelinden 4 bin adet, Kamiq modelinden ise 8 bin adet satmayı hedefliyor. Markanın yenilikleri bu iki modelle sınırlı kalmayacak; yıl içerisinde yeni nesil Superb ve Kodiaq modelleri ile yenilenen Octavia da Türkiye'deki otomobil severlerle buluşacak.

yeni-proje-16.jpg

Elektrikli otomobil piyasasında da iddiasını ortaya koyan Skoda, Enyaq ve Enyaq Coupe modellerini de bu yıl içerisinde Türkiye pazarına sunmaya hazırlanıyor. Bu adımlar, Skoda'nın hem benzinli hem de elektrikli araç segmentlerindeki güçlü varlığını pekiştirmeyi amaçlıyor.

yeni-proje-15.jpg

Skoda'nın bu stratejik hamleleri, markanın Türkiye otomobil pazarındaki konumunu güçlendirmesinin yanı sıra, yenilikçi ve çevreci modelleriyle de dikkatleri üzerine çekmesini sağlıyor. Otomobil severler, Skoda'nın yenilenen yüzleri Kamiq ve Scala ile birlikte, yakında tanıtılacak diğer yeni modelleri de merakla bekliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN