Sigaraya bir kez daha zam geldi! Yeni fiyatlar ocak söndürecek: Lark, Parliament, Marlboro, Murattı...

Sigaraya bir kez daha zam geldi! Yeni fiyatlar ocak söndürecek: Lark, Parliament, Marlboro, Murattı...

Sigara tiryakilerine kötü haber! Sigara fiyatlarına bir zam daha geldi! Fiyatlar resmen sigara söndürecek şekilde güncellendi. Lark, Parliament, Marlboro, Murattı...

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, eylül ayında sigara fiyatlarına zam geleceği beklentisini paylaşmıştı. Dündar’ın açıklamalarının ardından bugün Philip Morris grubundaki sigaralara zam geldi. Fiyatlar 3 ile 4 TL arasında artış gösterdi.

SİGARA FİYATLARINDA ARTIŞ DEVAM EDİYOR

Temmuz ayı başında Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) tutarlarında yapılan artışlarla birlikte, birçok sigara markası fiyatlarını güncellemişti. Bu artışların ardından ağustos ayında da sigara fiyatlarında yeni zamlar uygulanmıştı. Bugün gerçekleşen zam, Philip Morris grubuna ait sigaraların fiyatlarını yeniden yükseltti. Bu zamla birlikte en ucuz sigara 72 TL, en pahalı sigara ise 81 TL oldu.

PHİLİP MORRİS GRUBU SİGARALARININ GÜNCEL FİYATLARI

Resim

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN