Sigara bıraktıracak zam! Bir gruba daha zam geldi: İşte güncel sigara fiyatları

Sigara bıraktıracak zam! Bir gruba daha zam geldi: İşte güncel sigara fiyatları

Sigara fiyatlarına yılbaşından itibaren peş peşe zamlar geliyor. Bugün itibariyle zamlara bir yenisi daha eklendi. Sigara grubuna gelen zam sonrasında güncel fiyatlar paylaşıldı. İşte sigara bıraktıran zamlar...

Sigara tiryakilerini yakından ilgilendiren zam haberi geldi. Philip Morris, JTI, BAT ve TT sigara gruplarının ardından Imperial Tobacco grubunada zam yapıldı. Sigara bıraktıran zamlar sonrasında tüketici tepki gösterdi. İşte güncel sigara fiyatları...

YENİ ZAM FİYATLARA YANSIDI

Yılın ikinci yarısı gelen zam fırtınası sigarayı ikinci kez vurdu. ÖTV zamlarının ardından gelen zam ve indirimler sigara tiryakilerinin gündemine oturdu. Sigara bıraktıran zamlarda bir yenisi bugün itibariyle fiyatlara yansıdı. Tütün şirketlerinden gelen zamlar peş peşe güncel fiyatları açıklarken, bu kez de Imperial Tobacco tütün şirketinden sigaraya zam yapıldı.

SİGARA ÜZERİNE ZAM YAĞIYOR

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya platformu üzerinden sigara zammını duyurdu. Sigara tiryakilerinin gündemine oturan zam duyurusunda, "İmperial Tobacco sigaraya zam geldi. Sigara çeşitlerine zam yağmuru devam ediyor" sözlerini paylaştı. Temmuz ayında sigara fiyatlarına gelen 9 TL'lik zammın ardından 4 TL'lik de indirim gelmişti. Sigara bıraktıran son zam 4 - 5 TL seviyelerinde gelirken, Imperial Tobacco grubunda en pahalı sigara 77 TL, en ucuz sigara ise 62 TL olarak paylaşıldı.

guy3zn6wcaarchh.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN