Sıfır aldığı araç sorunlu çıkınca öyle bir şey yaptı ki, marka sosyal medyadan engelledi! Arabasının arkasına bakın ne yazdı?

Sıfır aldığı araç sorunlu çıkınca öyle bir şey yaptı ki, marka sosyal medyadan engelledi! Arabasının arkasına bakın ne yazdı?

Aldığı sıfır model araç sorunlu çıkınca uyguladığı taktik markayı bile şaşırttı. Arabasının arkasına yazdığı o yazı marka sahiplerini sinirlendirince herkes kendince önlem aldı. Marka sahipleri de bu duruma şaşırmış olacak ki kullanıcıyı sosyal medya hesaplarından engelledi. İşte ilginç o yazı…

Türkiye'de otomotiv sektöründe pek çok farklı marka ve model yer alıyor. Aldı sıfır model araçta problem yaşayan müşteri şikayetini dile getirmek için ilginç bir yöntem tercih etti. Hem markanın hem de müşterinin aldığı önlemler oldukça dikkat çekici oldu. Bakın kullanıcı arabanın arkasına ne yazdı?

ŞİKAYETİNİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Bir müşteri aldığı sıfır model araç ile yaşadığı sorun karşısında bir muhatap bulamayınca çözümü sosyal medyada aramakta buldu. Aldığı yöntem marka sahiplerini de şaşırtmış olsa gerek ki sosyal medyadan anında engellendi.

Image

“Chery”Marka araç sahibi sıfır aldığı aracın sorun çıkması üzerine karşısında herhangi bir yetkili bulamayınca sorunu da çözümsüz kaldı. Önce arabanın arkasına yazdırdığı yazı Gündem olurken ardından marka sahipleri tarafından engellenmesi herkesi şaşkına çevirdi. Müşterinin resmi Chery hesaplarından engellenmesi tepki toplarken neden sorun çözülmüyor da kullanıcı engelleniyor sorularını da akıllara getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN