Renault o modeli 650 bin liradan satacak! Hızlı olan alır

Renault o modeli 650 bin liradan satacak! Hızlı olan alır

Son yıllarda sürekli artan sıfır araç fiyatları, birçok vatandaş için ulaşılması zor bir hayal haline gelmiş durumda. Renault, engelli vatandaşlara yönelik sunduğu özel ÖTV muafiyeti fırsatı ile sıfır araç piyasasında dikkat çekiyor. Duster modelini ÖTV muafiyetiyle sunan Renault, artan fiyatlara rağmen vatandaşlara daha uygun fiyatlı araç sahibi olma imkanı tanıyor.

Sıfır araç almak isteyen engelli vatandaşlar için adeta ilaç gibi gelecek bu indirim, Renault tarafından duyuruldu. Yakın zamanda başlatılan kampanya ile Renault, Duster modelini ÖTV muafiyeti ile satışa sunarak engelli vatandaşların uygun fiyata sıfır araç sahibi olabilmesi için kampanyalar düzenliyor.

RENAULT DETAYLARI DUYURDU

Günümüzde araç sahibi olmanın zorlaştığı bu dönemde, ünlü otomobil markası Renault, yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Piyasada sıkça adından söz ettiren Duster modelinde kampanya yapan Renault, ÖTV muafiyeti bulunan vatandaşlara büyük bir indirim yapılacağını açıkladı.

Sıfır araç otomobil piyasasında, ikinci el araç fiyatlarının bir dönem sıfır araç fiyatlarını bile aşmasıyla, araç sahibi olmak daha da zor hale gelmişti. Galerilerde sıfır araç teslimatları için aylarca süren bekleme listeleri azalmasına rağmen, sıfır araç almak hala vatandaşlar için zorlu olabiliyor.

Renault’un açıkladığı kampanya kapsamında sadece ÖTV muafiyeti bulunan kişilerin araç satın alabileceği vurgulanırken, fiyatların 697 bin lira civarına kadar düşmesi de dikkat çekti.

RENAULT KAMPANYANIN DETAYLARINI AÇIKLADI

Renault’un sevilen modellerinden Renault Duster için başlangıç fiyatı 1.249.000 TL olarak açıklanmıştı. Duster için duyurulan ÖTV muafiyeti kampanyası ile araç almak isteyen vatandaşlar, yüzde 40’lara varan indirimlerle karşılaşacaklar.

ÖTV muafiyeti bulunan vatandaşları hedefleyen Renault, bu muafiyetten yararlananların 697 bin liradan başlayan fiyatlarla sıfır araç sahibi olabileceklerinin müjdesini verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN