Özgür Demirtaş yazdı: Ekonominin düzelmesini istiyorsanız...

Özgür Demirtaş yazdı: Ekonominin düzelmesini istiyorsanız...

Ünlü ekonomist Prof. Dr Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından Türkiye'nin ekonomik durumuna ilişkin dikkat çeken bir yorumda bulundu. Demirtaş, ekonominin düzelmesi ve refahın yükselmesi için adalet, hukuk ve bağımsız kurumlara vurgu yaptı.

Türkiye ve dünya ekonomisine ilişkin sosyal medya hesaplarından görüşlerini paylaşan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, adelet, hukuk ve bağımsız kurumların ülkeler için önemine dikkat çeken bir mesay yayınladı.

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, X (Twitter) hesabından yaptığı son paylaşımında, "Ekonominin düzelmesini istiyorsanız önce adalet diyeceksiniz" ifadesini kullandı.

Prof. Dr. Demirtaş mesajına şöyle devam etti:

"Midenize ekmek mi girsin istiyorsunuz? Önce hukuk diyeceksiniz? Refah içinde mi yaşamak istiyorsunuz? Kurumlar bağınsız olsun diyeceksiniz..."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN