Milli Emlak’a başvuran tapuyu alacak! Büyük fırsat için 1 aydan az süre: Merkezi yerlerde arsa satışı duyuruldu

Milli Emlak’a başvuran tapuyu alacak! Büyük fırsat için 1 aydan az süre: Merkezi yerlerde arsa satışı duyuruldu

Yatırım yapmak isteyenlere Milli Emlak’tan avantajlı fırsatlar gelmeye devam ediyor. O iki il için duyuru yapan Milli Emlak toplam 16 arsayı ihale usulü ile satışa çıkarıyor. Milli Emlak’ın sunduğu bu büyük fırsat için 1 aydan az süre kaldı. İşte detaylar…

Milli Emlak, Afyonkarahisar ve Tekirdağ’da toplam 16 konut imarlı arsa satışa sunuyor. Arsaların fiyatları 352 bin TL'den başlamaktadır. İhaleler, açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek.

AFYONKARAHİSAR’DA 15 ADET ARSA SATIŞI

Afyonkarahisar Emirdağ Milli Emlak Şefliği, Emirdağ ilçesi Davulga Kasabası ve Karacalar Köyü’nde bulunan 15 adet arsayı 22 Ekim 2024 tarihinde ihale yoluyla satışa çıkaracak. Bu arsaların büyüklüğü 663 metrekare ile 1.036 metrekare arasında değişmektedir. Konut imarlı arsalar için geçici teminat bedelleri 70 bin 400 TL ile 113 bin 700 TL arasında olup, tahmini muhammen bedeller ise 352 bin TL ile 568 bin 500 TL arasında belirlenmiştir.

milli-emlak-afyonkarahisar-ve-tekirdagda-arsa-satisi-1.jpg

TEKİRDAĞ’DA 1 ADET ARSA SATIŞI

Tekirdağ Milli Emlak, Gündoğdu Mahallesi’nde bulunan 314 metrekarelik arsa için ihale düzenleyecek. Bu ihale 8 Ekim 2024 tarihinde yapılacak. Geçici teminat bedeli 943 bin TL olarak belirlenen arsanın tahmini satış bedeli ise 4 milyon 715 bin TL’dir.

SATIŞ KOŞULLARI VE AVANTAJLAR

Satışa sunulan bu arsalar, KDV ve 5 yıl süreyle emlak vergisinden muaf olacak. Ayrıca, ödeme kolaylığı sağlanarak, en az 1/4'ü peşin ödenmek şartıyla kalan tutar 8 taksite bölünebilecektir. Bu avantajlar, yatırımcılar için cazip bir fırsat sunmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN