Mercedes'in en ucuz G serisi Türkiye'de! Diğerleriyle arasında 11 milyon lira fark var

Mercedes'in en ucuz G serisi Türkiye'de! Diğerleriyle arasında 11 milyon lira fark var

Türkiye'de hareketlenen otomobil piyasasının yeni üyesi açıklandı. Mercedes'in en ucuz G serisi Türkiye'de pazarında yerini aldı. G serisinin diğer modelleri arasında 11 milyon liralık farkı dikkat çekti. İşte en ucuz G serisi...

BURAK ÖZTOPRAK

Alman devi Mercedes'in yeni G serisi Türkiye pazarına giriş yaptı. Gecikme yaşansa da milyonların beklediği bu seri, diğer serilere göre 11 milyon lira ucuz olmasıyla dikkat çekiyor. Yüksek performansa uygun fiyat sunan Mercedes G serisi satışa sunuldu. İşte satış fiyatı...

ÖTV AVANTAJIYLE EN UCUZ G SERİSİ

Mercedes-Benz, elektrikli yeni G Serisi'ni Türkiye'de bir aylık gecikmenin ardından 13.540.500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu. İsmi EQ markasını taşımayan ilk elektrikli Mercedes modeli olan G 580, ikonik tasarımını koruyarak yeni bir çağın kapılarını aralıyor.

116 kWsa kapasiteli bataryasıyla 450 kilometreye kadar menzil sunan elektrikli G Serisi, yüksek performansı ve lüks donanımıyla dikkat çekiyor. Ancak G 580’in Türkiye'deki asıl çarpıcı yanı, ÖTV avantajıyla en uygun fiyatlı G Serisi olması. Aynı güçteki AMG G 63 modeliyle arasında tam 11 milyon TL'den fazla fiyat farkı bulunuyor.

mercedes-benz-g-class-w465-exterior-front-2176x1224-03-2024.jpg

FİYAT PERFORMANS ÜRÜNÜ

Bu elektrikli G Serisi, sadece fiyatıyla değil, performansıyla da göz dolduruyor. Yüksek menzili, güçlü elektrik motoru ve lüks donanım özellikleriyle off-road tutkunlarının yeni favorisi olmaya aday. Mercedes’in bu yeni hamlesi, elektrikli araçlar konusundaki iddiasını bir kez daha ortaya koyarken, Türkiye’de de lüks SUV segmentine yeni bir soluk getiriyor.

Mercedes, elektrikli G Serisi ile geleceğin teknolojisini efsanevi G-Wagen tasarımıyla buluşturuyor. Fiyat avantajıyla rakiplerinin önüne geçen G 580, sadece çevreci yapısıyla değil, aynı zamanda performansıyla da adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN