Hem spor hem de şık tasarımıyla göz dolduruyor! Seat Leon fiyatları güncellendi: Eylül ayında bu fiyattan satılacak

Hem spor hem de şık tasarımıyla göz dolduruyor! Seat Leon fiyatları güncellendi: Eylül ayında bu fiyattan satılacak

Dünyaca ünlü otomobil markaları arasında yer alan Seat, Leon model aracında fiyat güncellemesine gitti. Eylül ayı ile birlikte yeni zamlar eklenirken güncel fiyat listeleri ile sil baştan değişiyor. İşte Seat Leon güncel fiyat listesi…

Hem o hem de şık tasarımları ile her geçen gün daha da dikkat çeken Seat Leon model araçlar Eylül ayında fiyat güncellemesine gitti. Dünyaca ünlü otomobil markalarından biri olarak karşımıza çıkan Seat alıcı yelpazesini genişletirken fiyatlarıyla da merak uyandırıyor. İşte Seat Leon güncel fiyat listesi…

EYLÜL FİYATLARI DEĞİŞTİ

Otomotiv sektöründe yeni marka ve modeller dikkat çekerken Eylül ayı ile birlikte artan fiyatlarda gözden kaçmadı. Otomobil almak için arayışta olanların Merak ettiği modeller arasında yer alan seyahat Leon Eylül ayında fiyat güncellemesine gitti. Yenilenen Seat Leon şu an ülkemizde iki farklı versiyonuyla satışa çıkarılıyor. Yeni Leon'un üretimi ise Barcelona'daki Martorell fabrikasında yapılmaktadır.

Seat Leon 2024 Ağustos Ayı Kampanyalı Fiyat Listesi

SEAT LEON FİYAT LİSTESİ

Eylül ayında fiyat güncellemesi gerçekleştiren Seat Leon, bir önceki aya göre fiyatlarında artışa gitti. Seat Leon Eylül ayı satış fiyatı şu şekildedir:

1.0 eTSI 110 HP DSG Style donanım seviyesine sahip Seat Leon, ağustos ayı itibarıyla 1 milyon 600 bin TL'den satışa sunuluyordu. Bu fiyat eylülde 1 milyon 680 bin TL'ye yükseldi.

Otomobilin 1.5 eTSI ACT 150 HP DSG FR versiyonu ise 1 milyon 710 bin TL'den 1 milyon 750 bin TL'ye çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN